miercuri, 19 decembrie 2007

barbatii scriu mai misto

cam asta e parerea mea dupa vreo luna de blogarit. in comparatie cu femeile, barbatii scriu mult mai misto. sunt mult mai exacti, folosesc metaforele cu mult mai mult stil si farmec, is mai coerenti, scriu rar da' bine. urasc barbatii care-si exprima sensibilitatea in scris. nu le sta deloc bine. barbatii ar trebui sa scrie cu mintea , caci la suflet sunt femeile experte destul. femeile nu pot scrie despre "nimic". fac ce fac si tot la sensibilitati ajung. ador stilul barbatilor de a scrie firesc despre ciorba de la pranz servita la cantina, despre ultima placa video pe care jocul preferat merge ca uns sau despre pda-ul care are si functii de gps. la femei ciorba s-ar transforma intr-o cina romantica, jocul ar fi cel al iubirii iar gps-ul ar arata harta inimii lor. deloc simplu, deloc convingator.pentru mine e clar. pentru ca gandesc simplu, barbatii scriu mai misto.

6 comentarii:

Nashu_mare spunea...

Cineva care intelege...

catafil spunea...

sau macar incearca:)

miki spunea...

ma, tu incerci sa iti targetezi audienta :)))

catafil spunea...

spre cei care gandesc simplu;)

Nashu_mare spunea...

Nu stiu daca asta e de bine sau de rau pentru mine.

PS: Te rog scoate word verification pentru comentarii!

Anda spunea...

Nu uita cine ti-a pus blogul in mana! Da mai, astia is ei: rar, da bine! De acord! Noi facem ce facem si, oricat de mult am dori sa ii imitam si sa scriem "la rece", spre final o dam in sentimentalisme!

P.S. Nu despre masina ta era vorba draga, ci despre a unuia care nu se pricepea nici la scris! A ta e deja "parte din familie"...bine, treaca de la mine, si G la fel...Misto la patinoar, nu? :)